top of page

Clairvoyance

Clairvoyance er en måde at få rådgivning til livet. Først og fremmest til det, der fylder hos dig lige her og nu. Hvis du står overfor store beslutninger eller forandringer i dit liv, kan jeg med hjælp fra mine guider få beskeder til dig om, hvilke muligheder du har for at handle eller beskeder, som sætter dine tanker i et nyt perspektiv.

 

Hos mig får du først og fremmest indblik i, hvordan din nu og her situation ser ud. Vi kan komme ind på hverdagens temaer, som fx kærligheden, relationer, bolig, job, og fortid og fremtid. Jeg får med hjælp fra mine guider budskaber til dig om, hvordan din situation kan se ud i nærmeste fremtid, og de giver råd til dig omkring de ting, du kan gøre. Tilsidst i sessionen, vil du kunne spørge nærmere ind til noget, som du godt kunne tænke dig svar på. 

Afdødekontakt sker indimellem af sig selv i sittingen, men du kan også prøve at spørge efter en, du gerne vil høre fra. Det er dog min erfaring, at det sker, hvis det er meningen.

Tilsidst i en sitting har du mulighed for at spørge ind til noget, som du gerne vil have svar på.

"Du er meget præcis og tydelig i dine budskaber og jeg kunne 100% genkende og bruge alt det, du bragte på banen. Jeg er meget imponeret" - Justine

Vid dog, at det altid er sådan, at der kan forekomme fejl, at der kan være ting, som ikke kommer svar på, da det ikke er alt, vi må vide eller er klar til at modtage. 

Kom med et åbent sind og vær klar til at modtage de kærlige budskaber. Husk, at de råd du får altid blot er muligheder, men at det i sidste ende er dig selv, der bestemmer, om du vil følge dem.

natur

Jeg tilbyder også:

1 times facetime- eller telefonclairvoyance 900kr.

Spirituel vejledning 1 time 900kr.

Englekorttrækning (ca. 10-15 min.) på facetime 250kr. på et enkelt spørgsmål, eller hvad der lige lige kommer op. 

Større englekortoplæg på en situation eller problemområde. 1 time 900kr.

Husrensning 1-2 timer 1000-2000kr inkl. kørsel på max. 20 min. Prisen afhænger af boligens størrelse. 

Klarsynsdemonstration eller englekortlæsning hos dig  1 1/2 time 2000 kr. ink.kørsel på max 20 min. Max 10 per.

- Oplagt til en spændende og rørende polterabend eller venindeaften. Vi aftaler nærmere, hvad det skal indeholde.

Send sms på 20231737

A1AD3C68-C110-4F67-9063-42F41277F8BD.JPG
bottom of page