top of page

Deltahealing

Deltahealing er en stille healing, som tager dig ind på et plan i rent lys og kærlighed. Herfra kan healingen finde sted på den mest blide måde.

Udviklet i Danmark

Delta hjernebølger er godt for vores restituering og heling, men det er ikke muligt for ret mange at komme i disse hjernebølger medmindre, man er i dyb søvn eller kan gå i dyb dyb meditation. Som voksne er vi sjældent i deltahjernebølger.

Men så skete det, at Helle Brinch fik kanaliseret, hvordan man bevidst kan komme i disse hjernebølger. Hun mødte 12.plan og den healende energi der. Nu uddanner hun flere healere til at kunne få deres klienter hen til dette healende og kærlige sted, hvor man er ét med sin sjæl.

12. plan er en energi der skaber meget dybe healinger og hjælper med at ændre dine overbevisninger, integrere dine polariteter og – vigtigst af alt – forener dig med din sjæl og dermed din styrke, kærlighed, ro og glæde. Mange føler sig mere hele og integrerede med krop, sjæl og deres indre sandhed efter en healing.”

Helle Brinch, skaberen af deltahealing

Deltahealingens effekt

Det er forskelligt, hvad der opleves og heales under en deltahealing. 

Du er unik som menneske og sjæl, med dit eget livsformål, dine karmiske bindinger og livserfaringer. Derfor vil din healing aldrig ligne en andens, og to healinger er ikke ens. Ikke alle oplever lige meget under healingen.

Deltahealing fra 12.plan går utroligt dybt og healer det hos dig, som du er klar til, uden at det bliver hårdt og tungt som i traumearbejde. 12. plan er kun lys og kærlighed, og der sker lige præcis det, som skal ske. Det kan have positive effekter på dit liv både fysisk og psykisk.

På min egen krop har jeg oplevet hvordan en fysisk smerte gav slip efter en deltahealing, hvor jeg tilgav. Men jeg har også oplevet at se mit potentiale udvikle sig.

Man siger, at det man oplever fra 12.plan allerede er sket. 

Bagefter vil du sandsynligvis føle en indre fred. Du vil være mere i kontakt med dig selv og have nemmere ved at mærke din indre sandhed og værdier. Det bliver lettere at lede dig selv i livet og fylde dig selv op med glæde og kærlighed. Verden ser bare lysere ud.

Sessionen

Vi starter med en kort samtale om det, som du synes er svært, gør ondt eller gerne vil slippe. Det er ikke sikkert, at det direkte vil blive det, der heales på, for der vil ske det, som skal ske til dit højeste bedste. Måske er det noget andet, der skal heales først. 

 

Jeg hjælper dig helt ned i ro på briksen via berøring af nogle akupunkter, og så kan healingen begynde. 

Under healingen sidder jeg og holder dig under fødderne. Herfra vil komplet stilhed indfinde sig, når jeg som kanal, lader gudinden Ashtartara bringe dig til 12.plan(stilhedens plan) og ned i deltahjernebølger, den dybe meditative tilstand, hvor tankerne kan forsvinde.

Du skal bare slappe af og tage imod det, som du oplever. Du vil kunne opleve billeder, følelser og høre ting, men det er ikke alle. Det kan også ske, at du blot ser meget lys, eller mærker varme i kroppen. Uanset hvad, så giv slip på at forstå og bare nyd turen. 

Efter healingen vil jeg fortælle, hvilken healing jeg har bevidnet er foregået, og du kan dele, hvad du har oplevet. 

bottom of page