Hella Olivija Kuszon
Claivoyant, Thetahealer, spirituel mentor

275244685_10224822407120035_5026206475322752788_n.jpg

"Det er mit livsformål at motivere og inspirere andre til lyse og være dem, de er!"

Mit navn er Hella Olivija Kuszon, og jeg er uddannet Totum kropsterapeut, Be Change krops- og lifecoach, clairvoyant rådgiver og thetahealer. Jeg hjælper dig bla. med at skabe de bedste forudsætninger for livskvalitet og udvikling. ​​

 Jeg tilbyder thetahealing, afslappende og opstrammende Japansk lifting, clairvoyance med budskaber og rådgivning til dig om din retning i livet, eller du kan deltage til en klarsynsaften eller workshop. Jeg laver også personlig spirituel rådgivning for dem, der ønsker at udforske deres spiritualitet og udvikle deres psykiske evner.

Mit ønske for dig er, at du finder frem til, hvad dit sande jeg er. Hele dig og ikke blot de få sider, du viser frem. Hvem er du, når du lever fra din sjæl?

Mine sessioner skal hjælpe dig med at bryde med uhensigtsmæssige mønstre, hæmmende overbevisninger og egoets frygt for, hvad andre tænker om dig og højne din bevidsthed om din sjæl. At finde dit livsmål, din sjæls lyst, dine potentialer og hjælpe dig med et leve et liv i glæde. At du transformerer og bliver den bedste udgave af dig selv skridt for skridt.

Baggrund:

 

Da jeg skiftede retning i livet, havde jeg været lærer i 20 år og  haft 4 omgange med stresssygemelding, før det gik op for mig, at der nok var en anden vej for mig.

Jeg har altid været meget glad for at undervise, arbejde med børn og unge og anset det for at være et super vigtigt arbejde - For det er det. Hvad var det så, der gjorde mig så stresset? For mig handlede det om, at jeg ikke kunne finde ud af at balancere min energiomsætning mellem job og hjem. Tit kom jeg hjem og havde intet at tilbyde min mand og mine børn, fordi jeg brugte mine ressourcer på at præstere, være likable og få anerkendelse i mit job. Det var en drænende energisluger.

Så jeg fandt en vej til at komme tilbage til mig selv og til at kunne gøre en endnu større forskel for voksne, børn og unge, end jeg kunne i folkeskolen. Jeg blev certificeret Be Change life- og kropscoach i 2018. .

Derefter gik jeg i gang med en kropsterapeutuddannelse på Totum - skolen for kropsterapi, da jeg måtte vide mere om, hvordan krop og sind hænger sammen og reagerer på hinanden. Jeg begyndte gennem min kropsterapeutuddannelse at kunne mærke mig selv og mine behov igen og at finde ro,

Der manglede dog noget. De psykiske evner, som jeg altid havde haft, men forsøgte at undertrykke hele mit voksen liv, for at passe ind. Jeg valgte at uddanne mig til clairvoyant rådgiver hos Lone Hertz, og det har været en fantastisk rejse, som har samlet mig.

Nu hjælper jeg andre voksne med smerter og forskellige udfordringer i livet med at få mere lethed, glæde og bevægelighed tilbage i krop, sind og sjæl og med at skabe sig et væredygtigt liv! 

Kh. Hella Olivija Kuszon

Hvad kan jeg gøre for dig?

​Skal der mere glæde på livskontoen og mod til at følge din livsbane?

Hvis livet ind i mellem føles som overlevelse fysisk eller psykisk, og du har glemt dig selv og dine værdier, men gerne igen vil mærke dig selv, så kan jeg hjælpe dig med at finde dit indre kompas, så du er tro mod dig selv og står autentisk og stærk i din kerne. Det er væredygtighed, som medfører ny energi, glæde og overskud i hverdagen til dig selv og dem, du holder af.

True you v/Hella Olivija Kuszon

Rødpilevænget 12

2880 Bagsværd

email. hellaolivija@gmail.com

tlf.20231737