top of page

Olier

Olierne er lavet af de dejligste koncentrerede æteriske olier fra Doterra og en god mandelolie, der hurtigt trænger ind i huden. De fås i 5 og 10 ml. rollere.

I flasken er der også enten små rosakvarts, som med deres blide energi giver os en dyb følelse af tryghed og harmoni og skærmer os mod negative vibrationer udefra. På den måde er denne hjertesten med til at sørge for at olierne kan have deres positive virkning på os uden forstyrrelser.

Eller der er små bjergkrystaller i, der bringer balance til krop, sind og ånd eller ametyst, der fremmer oliens healende effekt.

Er du interesseret i en af olierne eller oliekonsultationen, så skriv til mig på hellaolivija@gmail.com

F.L.O.O.M

– Støtte til immunsystemet

 

Vil du styrke immunsystemet med æteriske olier fra Doterra, nu hvor det er sæson for forkølelse, influenza og Covid-19, så prøv denne blanding:

 

F – Frankinsense

L – Lemon

O – Oregano

O – On guard

M – Melaleuca

Blandingen kan bruges både forebyggende og bekæmpende. Hvis du ikke er syg, så rul den på langs rygsøjlen og under fodballerne om aftenen inden sengetid. Hvis du er blevet syg, så brug den på samme måde hver 5.time.

 

Med rå ametyst som fremmer oliens healende effekt.

 

BREATHE

 

Har du vejrtrækningsproblemer eller er stoppet til af forkølelse, kan du anvende Breathe. Breathe opretholder åbne luftveje, minimere effekterne af sæsonens påvirkninger og er en blanding af olier fra:

Laurbær blade, Peppermint, Eucalyptus, Melaleuca, Lemon, Kardemomme, Ravintsara, Ravensara

Brug olien på brystet, ryggen eller under fødderne, for at lette vejrtrækningen. Føler du dig tilstoppet, kan den anvendes på siden af næsen, men ikke for tæt på øjnene. Breathe kan nemlig være lidt kraftig og trækker i øjnene, men prøv dig frem.

Med rosakvarts som fremmer oliens beroligende effekt.

TOUCH

Deep blue, Aromatouch. Denne olie er god til muskler, hvad enten det drejer sig om trætte muskler, spændinger eller muskelkramper. Påsmøres problemområdet, for at fremme blodomløbet og afspændingen af musklen, mens du blidt masserer olien ind i huden.

SKIN

Tea tree, copaiba, lavendel og frankincense. Som naturlig hudpleje, der i sin blanding både dækker problemer som, rynker, udjævner pletter, hudirritation, udslæt og sårheling

Put et par dråber i din ansigtscreme morgen og aften og se, hvordan din hud bliver glattere og pænere. 

DIT  OLIEEVENTYR

Du kan også bestille en oliekonsultation, hvor du selv er med til at blande din personlige olie udfra, hvad dine sanser og krop fortæller dig, du har brug for. Det varer en time og du får din helt egen 5 ml. olieroller med hjem. 

CALM

En beroligende olie med lavendel, der dæmper stress og uro og fremmer en god søvn. Den er også god til hudirritation som udslæt og solskoldning. Brug den, hvor du intuitivt føler for det, men pande- og hjertechakra er gode steder for roen, håndled for at du kan gå og dufte til den.

Med bjergkrystal som giver balance til krop, sind og ånd.

PEACE

Indre ro på flaske

Vetiver, Lavendel, Ylang Ylang, Frankinscence, Salvie, Merian, Labdanum og spearmint.

En rigtig antistress duft, varm og beroligende, der letter depression og angst og bringer følelserne af fred og tilfredshed. Snus til den i hænderne eller tag den på håndled, på halsen eller i nakken. 

ENERGY

Peppermint og Orange giver en opløftende stemning af energi og mod, så står du overfor en opgave, hvor du er nervøs eller modløs, kan du rulle lidt på halsen mellem kravebenene og i hænderne, som du kan tage foran ansigtet og tage et par indåndinger i. Det er en øjeblikkelig opkvikker, hvis du er blevet træt

FLOW

Her er min absolut favorit olie og jeg bruger den som parfume. Den er vanvittig velduftende af citrus noter og en vild olie til dit kreative og arbejdsmæssige flow. Når du skal have fokus og koncentration på noget og har brug for at holde den i længere tid, samtidig med en vis energi til at være på. Olien løfter humøret og din energi på både et fysisk, mentalt og åndeligt plan. 

Indeholder Frankincense, Wild Orange, Geranium, Green mandarin, Bergamot og Grapefruit.

BALANCE

Spruce, Ho wood, Frankincense, Blue tansy, Blue Chamomile og Osmanthus.

Er en olie til dig, der har brug for jordforbindelse og kontakt til kroppen. Hvis du føler dig forvirret, mangler overblik, tænker og snakker meget, kan Balance hjælpe dig med at grounde fysisk og få handlet og få resultater istedet for luftkasteller. 

20191016142757_20180925122215_32180608_K

Basic oliekit består af 3 æteriske olier, Lavender, Peppermint og Lemon og du får en beskrivelse og gode ideer og anvisning med til brugen af disse olier.

 

Lavendel

Beroligende. Styrker kommunikationen, så vi bliver i stand til at kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Derfor er lavendel også ideel til stress, der handler om at forlade os selv. Styrker følelsen af at være hørt, set og elsket. Lindrer spændinger. Ideel til søvn. Genial til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskoldning og kløe. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg. 

 

Pebermynte

Opkvikkende olie som bringer glæde og lykkebobler. Vækker krop, sind og ånd. Hjælper os til at flyde med livet i et nærende flow i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. God til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge og kvalme. Vækker alle sanser. Perfekt “genstarter” om eftermiddagen. Genial til hikke. Lækker i kaffe, kakao og hjemmelavet chokolade. 

 

Lemon

En olie, som giver fokus og koncentration. Rigtig brugbar til udmattede hjerner, transformerer forvirring og tunghed og skaber klarhed og mental fleksibilitet. Vi bliver i stand til at tage et skridt af gangen. Den støtter os i indlæringssituationer og modvirker heri følelsen af være dum. Olien er simpelthen glæde og energi på flaske, ideel til detox, fordøjelse og øm hals. Super til rengøring og alt fedtet, fx klistermærkerester.

bottom of page