top of page

Klarsyn og intuitionsworkshop

Brug nogle hyggelige timer i selskab med ligesindede

7539757D-C4F1-4C67-8E59-5C65D40B371B (3).jpg

Klarsynsaftener

Intim klarsynsaften

2 timer med budskaber og meditation. 

Du kommer ind og får en kop lækker te og sidder ned i cirklen med englekort og krystaller. Du tager et kort, som du har ved dig, mens vi starter med at samle og være i energien sammen. Herefter vil jeg stille ind på budskabet fra englekortet og efterfølgende ved hjælp fra mine guider lave en klarsynsdemonstration med beskeder til deltagerne fra guiderne og afdøde. Vi runder af med en dejlig meditation. 

Større klarsynsaften med flere deltagere. 1,5-2 timer. Foregår med en intro til, hvordan jeg arbejder, klarsynsdemonstration og afdødekontakt. Her kan du ikke være garanteret et budskab, men kan muligvis genkende noget i et svar til andre, og så er det også til dig.

Du kan også kontakte mig, hvis I er en gruppe, der kunne tænke sig et arrangement hjemme hos jer!

Følg med på min facebook side True you v/Hella Olivija Kuszon for at se, når begivenheden slåes op og for at tilmelde dig.

Pris pr. per. 250kr

Clairvoyance workshop

Vil du blive bedre til at lytte til din intuition og lære at åbne op for dine psykiske evner?


Gennem meditation, øvelser der træner i at åbne op og følge din intuition, fotometri, psykometri og englekort, bliver du istand til at skelne mellem tanker og intuition og at stole på det, du får ned.


Du kan glæde dig til at lege med og udvikle dine medfødte evner og opleve, hvordan din hverdag ændres, når du bliver mere opmærksom på og modtagelig for tegn, der kan lede dig på vej i livet.


Du får:
6 timer med meditation, gode råd og redskaber til at skabe kontakt, øvelser og træning til at udvikle dine evner og intuition og alle får et budskab med hjem fra englekort.


Der bliver en frokostpause på 30 min. og mindre pause til frugt, te og kaffe.


Tilmelding:
På sms 20231737


Pris: 1111kr


Medbring måtte, tæppe, frokost, notesbog og noget at skrive med, samt en lille ting med en historie eller betydning for dig.
Jeg glæder mig til at se dig og skabe højtvibrende energi sammen med dig.

min.4 deltagere

Følg med på min facebook side True You v/Hella Olivija Kuszon for at se, hvornår begivenheden afholdes.

IMG_E5862.jpg
bottom of page